Néhány soros hírben adták tudtul a héten, hogy egy volt köztörvényes, egykori fideszes  politikus Várhegyi Attila cége vette meg a nagy múltú, de veszteséges Hollóháza Porcelángyárat, mintegy 175 millió forintért. A hírekben azt még megemlítették, hogy Szolnok egykori  polgármestere, volt államtitkár és korábbi fideszes választmányi elnök azután vonult vissza a politika fő sodrából, hogy a bíróság jogerősen felfüggesztett börtönre ítélte  különösen nagy vagyoni hátrányt okozó  hűtlen kezelés bűntette  miatt.

Várhegyi így mind a mai napig a legmagasabb rangú fideszes politikus, akit jogerősen köztörvényes bűncselekmény miatt elítéltek. Ennek ellenére láthatóan a baloldali média és politikusok is hímes tojásként bánnak vele, rendre elfelejtik megemlíteni a felfüggesztett börtönt kiszabó jogerős elítélését. Nem úgy, ahogy például Czeglédy Csaba esetében a jobboldali politikusok vagy a sajtó propagandisták rendre felemlegetik az adócsalással kapcsolatos vádakat.

Pedig Várhegyi legalább olyan közel áll Orbánhoz, mint mondjuk a másik oldalon  Czeglédy, Gyurcsányhoz. Sőt valójában Várhegyi sokkal komolyabb szerepet játszik a színfalak mögött, hiszen kényszerű politikai visszavonulása ellenére a háttérben megmaradt Orbán bizalmi emberének, aki egyes hírek szerint bármikor odaszólhat  a “főnökhöz”. Ami ennél is fontosabb, hogy a jelek szerint a főnök sokszor hallgat is rá, azaz a bizalmi viszony a háttérben töretlen.

Várhegyi cégén keresztüli állami vagyonszerzési nemcsak része a szűk  fideszes  birodalmi kör  közpénzekből megvalósított anyagi gyarapodásának,  de egyben alig leplezve mutatja a fideszes “nemzeti burzsoázia “ minden  maradék állami vagyont érintő nyomulását és  Várhegyi lassú visszatérését a frontvonalba.

Kevesen tudják, és még kevesebben írták meg, hogy a jogerősen bűncselekmény miatt elítélt volt politikust, aki azóta nyilván jó útra tért, a társadalomba sikeresen beilleszkedett, gyakorlatilag a közmédiának nevezett propagandagyár igazi vezetőjének tartják, aki háttérből tanácsadóként mozgatja, mozgatta a szálakat.

Várhegyi előbb cégén keresztül tűnt fel az MTVA-nál pont a kunigundai éhségsztrájk, a hírcsalások elleni  tüntetések idején még 2011 végén. A nemzeti elnyomás rendszerének  képmutatását és tragikomikus hozzáállását kitűnően mutatja, hogy az egykor hűtlen kezeléséért elítélt volt politikus Prestige Média nevű cégét bízta meg a hírcsaló Papp Dánielt és társait mentegető Böröcz István, hogy állítsa helyre a Lomnici-botrány és az éhségsztrájk miatt megtépázott közmédia presztízsét.
Kecskére bízva a káposztát, gondolhatják sokan.

Azután egy idő után kevés  volt a családi cégnek adott közpénzes megbízások, és Várhegyi közvetlen szerepet kapott. Papíron tanácsadó, valójában belső információk szerint ő vált a propaganda- és hazugsággyárként működő kihelyezett kunigundai fideszes agitprop osztály irányítójává.

2016-ban Kunigundán azután egy bizarr lehallgatási  kémhistória pattant ki, egy beázás után ugyanis a mit sem sejtő szerelők egy közép-európai James Bond film kellős közepébe kerültek, amikor az álmennyezet alól  mikrofonok és mini-videókamerák potyogtak le. A rendőrség  megerősítette, hogy poloskákat találtak Vaszily Miklós, akkori MTVA- vezérigazgató tárgyalójában a közmédia központjaként működő Kunigunda úti épületben. Két MTVA-s vezetőt, akik állítólag Várhegyi ajánlására kaptak állást  fel is függesztettek a nyomozás idejére. Egyikük  Vas Imre akkori üzemeltetési igazgató, akinek irodájában megtalálták egy zárt szekrényben az egyik hang- és képrögzítő berendezést, csak annyit mondott felsőbb érdekből történt minden.

Ebből az derül ki, hogy ő tudott a lehallgatásról, dehogy mi az a felsőbb érdek, kié az a felsőbb érdek, az hivatalosan nem derült ki.

Vas egyébként Várhegyi bizalmasának számít, hiszen a volt fideszes pártigazgató szolnoki polgármestersége idején Vas volt a kabinetfőnöke. Így ha ő tudott a megfigyelésekről, akkor erről szinte biztos, hogy Várhegyi is tudhatott. A rendőrök nyomoztak, tehát biztos nem titkosszolgálati akció történt, hanem valószínűleg a vezetők legszűkebb köre egymást vagy valaki mást próbált megfigyelni. Az eszközök elhelyezése és működtetését egy olyan helyen volt, ahova maximum egy tucatnyi ember rendelkezett belépőkártyával, így biztosra vehető, hogy az érintettek belülről kerültek ki.

Ehhez képest a Fővárosi Főügyészség a bizarr kémkedési ügyet, a rendőrségnél hivatalosan tiltott adatkezelési nyomozást, kutyafuttában lezárta azzal, hogy bűncselekmény nem történt ….

MI VAN ?

Az ügyészség a “töretlen joggyakorlatra” hivatkozott, miszerint tiltott adatkezelést 

(értsd  lehallgatást) “csak más lakásában vagy egyéb  helyiségében” valósulhat meg. Azaz az ügyészség 10 hónap után rájött arra,hogy az MTVA nem lakás, “csak” egy kiemelt nemzetbiztonsági  védettségű közintézmény, ahol ezek szerint bárki nyugodtan lehallgathat bárkit…ugyanis nem lakáscélra szolgál!

Na nesze neked  Brüsszel, a jogállam, nekünk Putyin és a KGB, bocs ma már FSZB kell!

Hiszen az ügyészségi okfejtés alapján bárkit nyugodtan le lehet hallgatni, ezzel titkos adatkezelést nem követ el a végrehajtó személy.

Nyilván a Nemzeti Elnyomás Rendszerének a bukása kell ahhoz, hogy ez a dosszié is előkerüljön és megtudjuk ki miért kiket akart lehallgatni.

Azután ha valaki azért aggódik , hogy szegény a társadalomba visszailleszkedő Várhegyi Attilának  miből telt a Hollóházi Porcelángyár megvásárlására, megnyugtathatjuk a cégeinek juttatott  sok tízmilliós közhazugsággyári tanácsadói megrendeléseken túl is csorgott egyéb MTVA-s közpénz drága, biztos jó útra tért  Attilánk zsebébe.

Néhány éve, biztos a dolgos munkát irigylő újságírók miatt, napvilágra került, hogy egy Várhegyi Attilához köthető cég, a Magyar Híradó Kft. 2014-ben 120 millió forintért adott el 110 internetes oldalt és domén nevet az MTVA felügyelte Új Média és Teletext Kft-nek. A nevek többsége városnevet és a híradó.hu szavakat tartalmazta. Hogy az eladó számára a piszok jó üzlet kapcsán néhány rosszakaratú ember az üzlet hasznossága és a közpénzek gondos felhasználásának megkérdőjelezése  mellett még abba is bele próbált kötni, hogy a látszólag zsíros üzletet kötő cég többségi tulajdonosa egyben a vevő tulajdonosának tanácsadója is volt. Erre a rosszindulatú hozzáállásra már nem lehet mit mondani, ugye?

Tetszett volna jóban lenni a főnökkel.

Záró megjegyzés, ami egyben a termékelhelyezés helye:

A közjó iránti mélységes elkötelezettségünk és a közmédiának gúnyolt, kőzpénzünkből fenntartott hazugsággyár és kifizető központ iránti töretlen megvetésünk bizonyításaként ezúttal felajánljuk drága Papp Dániel hírhamisító vezérigazgató úrnak, akciós áron saját doménnevünket, amelyben lám-lám  szerepel a média szócska (akárcsak az MTVA teljes nevében). Tekintettel arra, hogy a doménnév egy másik kevésbé fontos, a főnök és önök számára értelmezhetetlen és felfoghatatlan nevet is tartalmaz : szabadság.

Ezért, jutányos piaci áron, egy hírhamisító vezérigazgató egy havi fizetésének áráért eladjuk.

Sőt, adunk mellé ingyen egy Tiszta Kezek kitűzőt is. 

A befolyt pénzt a hírhamisítók és hírcsalók leleplezésére fordítjuk!

Sajnos a szűkös anyagi lehetőségeink miatt a megszokott visszaosztásra ezúttal nincs mód!

Felajánlásuk csak a limitált akciós termékünkre vonatkozik, és csak az akció időtartamáig, a főnök születésnapjáig érvényes.