Talán példát kellett volna mutatni abban, hogy lehet Magyarországon tisztességes, korrekt szakmai pályázatokat lebonyolítani!

A színházi szarkavarás tovább folyik, a fekália lassan megfojtja ezt az országot.

Persze a kormány mélyen és durván évek óta végzi ezt a piszkos munkát …de reméltük, majd a másik oldal bebizonyítja, nem szavakban hanem tettekben, hogy lehet ezt tisztán is. Nem lehet, úgy tűnik, legalábbis bizonyos pártok, érdekcsoportok ebben nem partnerek, mert ők a  dagonyázást szeretik, azt az iskolát járták ki.

Ismétlem tényleg minek ez a pályázatosdi, ez a szégyenletes kutyakomédia? Kiírunk pályázatokat, közbeszerzéseket, de mindenki tudja, az adott hatalom kinek nézte ki a posztot .

Minek hablatyolunk itt szakmaiságról, amikor kiírunk pályázatokat és a szakmai bizottságba, ugyan szigorúan gender és  paritásos alapon, de politikusokat küldünk, akik amúgy kétszer is szavaznak így, hiszen a közgyűlésben is voksolnak majd. De mit keresnek politikusok egy szakmai bizottságban ?

Miért zárt üléseken zajlik az egész kiválasztási folyamat?

Hol van itt a társadalmi nyilvánosság és átláthatóság?

Suttogják a folyosókon ki kinek az embere, ki kinek a barátja, barátnője, szeretője, lekötelezettje, üzlettársa és folytathatjuk a sort.

Minek ide a függöny, hiszen úgy sem takar el semmit és senkit.

A király se király, de meztelen !